Åka skidor

mars 14, 2019 0 av bum

Vintern verkar aldrig vilja ta slut. Längtar efter sol och fågelkvitter men istället kommer det bara mer snö. En rolig grej är i alla fall att jag testat på en ny sak med Garbo, nämligen skidåkning. Äger själv inga skidor men kunde låna av en förening här i närheten vilket var bra. Hundar får inte alltid vara i skidspåret men på vissa tider är det okej då vi passat på att besöka det. Som ni vet vid det här laget är Galna Garbo ett riktigt energiknippe som är svår att trötta ut! Att låta henne dra mig var mycket populärt och rätt så härligt för mig också som mest kan njuta av farten. Jag har dock inte riktigt rätt utrustning, egentligen ska man använda en draglina som är något elastisk för att det ska bli mindre ryckigt, men nu när vi testat ett par gånger kändes det som att det var onödigt att börja köpa en massa nya grejer. Fortsätter vi med det här tänker jag dock investera i både en ny draglina, midjebälte, skidutrustning och kanske lite bättre skidkläder till mig själv. Sele och vanlig draglina har jag redan sedan tidigare.

Längskidor pjäxor