Slut på vintervilan snart

mars 1, 2019 0 av bum

Äntligen börjar solen kika fram om dagarna. Vet inte hur det känns för er men för mig känns det inte som en dag för tidigt! Har varit extra trött den här vintern, speciellt den senaste veckan har varit lite jobbig då jag börjat känna av problem med ryggen. Jag tror att den här långa vintern gjort mig extra trött och slapp även om jag försökt träna och hålla igång så tryter motivationen ofta. Det händer att jag bara stannar i soffan när jag kan, även om jag förstås måste ut och rasta Garbo också.

Har slarvat med styrketräningen också och känner verkligen hur min hållning har påverkats negativt av det. Surfade runt lite på nätet och hittade den här sidan Hållningsväst. Finns mycket nyttig information om hållningen och varför det är viktigt att ha en bra hållning. Blev sugen på att investera i en hållningsväst som hjälper till att korrigera axlarna åt mig. Känns praktiskt att göra det automatiskt! Det är svårt att påminna sig själv om hållningen i alla moment man gör i vardagen och det är säkert många som inte är ergonomiska för kroppen.