Hej i kylan

februari 6, 2019 0 av bum

Brrr… Nu börjar åtminstone jag vara riktigt less på kylan. Det känns motigt att ta sig ut samtidigt som det behövs för att få röra på sig och få lite frisk luft. Vill tro att det gör en lite piggare i alla fall. Garbo älskar att vara ute och är fortfarande ivrig att få gå på promenad, däremot märker man att hon också tycker det är kallt. Speciellt om tassarna då hon försöker undvika marken genom att hoppa på tre ben ibland :P.

Tänkte faktiskt köpa hundskor till henne för att hon ska slippa det, hade varit bra att kunna testa dem innan bara så att de sitter bra. Det är nackdelen med att handla på internet, att man inte kan testa innan. Men ofta är det ju å andra sidan fri frakt och fria returer så man kan ju faktiskt testa dem hemma utan att det kostar något om man inte ska ha dem. Det är lite andra småsaker jag också skulle behöva beställa så kanske får chansa! Garbo kanske även skulle gilla ett vind- och vattentätt täcke så hon slipper bli kall vid blåst och blött väder. Hon är så glad att komma ut ändå men det kanske skulle göra promenaderna ännu trevligare för henne (och för mig som oroar mig för att hon blir kall).

Tassavtryck snö