Ledig dag

november 21, 2018 0 av bum

Oj, nu var det länge sedan jag uppdaterade här på bloggen! Allting är i alla fall bra med mig och idag är det lite extra bra eftersom att jag är ledig. Man hinner så mycket när man är ledig tycker jag. Idag har jag redan varit på en timmes promenad med GG vilket verkligen uppskattades av henne. Ja, av mig med förstås, men det var ganska kallt så lite motigt att ta sig upp och ut på morgonen, åtminstone för en människa. Nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och frukost medan jag bloggar och Garbo ligger och har det skönt i sin bädd.

Kan berätta också att jag lyckades köpa en hundbur till bilen till slut, som jag skrev om in förra inlägget (ni hittar det här om ni vill läsa det). Jag valde en bur från Artfex efter att ha läst mycket bra om den. Är än så länge väldigt nöjd, den tog ett tag att montera ihop men har sedan fungerat problemfritt att använda och för Garbo att åka i! Hon vande sig snabbt att sitta där istället för att åka lös som hon gjorde tidigare (dåligt jag vet!). Har ju som tur är inte krockat med den så just det vet jag inte hur den klarar, och jag hoppas jag aldrig får uppleva det, hehe. Den är ju krocktestad i alla fall vilket var ett av kraven jag hade när jag letade hundbur, så det känns riktigt bra!

Nä nu ska jag njuta av min frukost och sedan får jag se vad mer vi kan hitta på med den här lediga dagen! Ha det så bra!