Dags att köpa hundbur

oktober 24, 2018 0 av bum

Jag ska vara ärlig och säga att Garbo faktiskt åker lös i bilen när vi ska någonstans. Slarvigt, jag vet, men nu ska jag ändra på det! Har gått länge och funderat fram och tillbaka vad gäller bilbälte eller hundbur och äntligen har jag bestämt mig för att det ska bli en hundbur. Vi åker ändå iväg ganska ofta på olika aktiviteter och det känns som en bra investering i både min och Garbos säkerhet. De kostar ju en del (åtminstone om man vill ha en av bra kvalitet) och därför är det viktigt att jag väljer rätt från början. Jag hittade till http://hundbursguiden.se där det finns en massa bra information. Hittills har jag kommit fram till är att jag vill ha en krocktestad bur och såklart att den är tillräckligt stor för Garbo. Såklart måste den även få plats i bilens bagage, men Garbo är ju inte jättestor så det ska inte vara något problem! Kanske är det någon som har tips på mer saker att tänka på innan köpet?

Hund i bil