Min hund Garbo

oktober 1, 2018 0 av bum

Hej alla som har hittat hit sedan mitt första inlägg! Den senaste veckan har jag som vanligt lagt mycket tid på att aktivera min hund som jag ju lovat att berätta mer om. Det är en blandrashund med en del vallhund i sig och det märks verkligen av både mentalt och fysiskt på henne då hon är väldigt uthållig och älskar att ha en uppgift.

Garbo, som hon heter är verkligen en utmaning att hålla sysselsatt och vi är faktiskt ganska lika på det sättet vi två, att vi lätt blir rastlösa! Ibland kallar jag henne för GG, som i Galna Garbo, haha! Den här veckan har vi förutom att vi tagit många långpromenader även tränat agility och spårat. Det skulle vara kul att lära sig mer om att valla och få testa på det men tyvärr vet jag inte riktigt hur man bär sig åt när man vallar och det finns heller inga får i närheten av där jag bor. Får helt enkelt försöka sätta mig in i hur man kommer igång! Jag tror verkligen att Garbo skulle älska att få valla och ha ett riktigt ”jobb” liksom. Får uppdatera senare om jag lyckas testa på det framöver!

Sheepdog