Ny blogg nya möjligheter

september 25, 2018 0 av bum1234

Hallå allihopa!

Nu är det dags för mig att starta en blogg igen, för 1000nde gången.. Lite skämmigt men ni vet ju inte vem jag är, så hade inte behövt säga det egentligen, men det gjorde jag, för min egen skull 😉 Kanske för att sätta lite press på mig själv. Fattar inte att det ska vara så svårt att hålla sig till en blogg. Det som händer varje gång är att jag kommer på något jag vill blogga om, blir exalterad och sätter igång, bara för att kort tid därefter tappa intresset.

Den här gången ska jag inte bestämma exakt vad jag ska blogga om, bara ta det som jag känner allt eftersom, och bara tänka på vad jag själv vill skriva om, inte som innan då jag tänkte mycket på vad läsare skulle vilja läsa om. Men en sak vet jag, bloggen kommer handla en hel del om min hund, som ni får veta mer om snart.

Adressen jag valde, valde jag nog mest för att inte binda mig själv för mkt, ifall jag inte lyckas fortsätta denna gång heller 😛 Sökte runt lite på ordet ”bum”, ett av mina favorit ord och såg ngnstans att man kunde köpa den här adressen, bum-spaf.se, jag antar att den har använts till något annat förut för det stod det något om. Sjukt namn iaf och därför köpte jag den haha.